Puerh Te Explorer sæt
Puerh Te Explorer sæt er en overkommelig måde at lære de forskellige Puerh teer at kende uden at skulle investere i store tekager på 357 g eller 400 g.
Shu Puerh er kontrolleret fermenteret te igennem 6-12 måneder, hvor Sheng Puerh er langsomt fermenteret te igennem mange år. Ved korrekt opbevaring udvikles smagen igennem årene.
Vi har udvalgt seks fermenteret teer fra Yunnan i Kina med forskellige terroir, årgange og bearbejdning, hvilket giver mange nuanceret smagsoplevelser for den nysgerrige tedrikker.
Puerh Te Explorer sæt indeholder Sjælden, eksklusiv og luksus dagligdags puerh te:
Shu Puerh
10 gram Gong Ting Palace Shu Puerh årgang 2012
10 gram Ma Guo Tou Shu Puerh Bing årgang 2012
10 gram Jing Gu Xiao Fang Zhuan Shu Puerh Brik årgang 2013
Sheng Puerh
10 gram You le sheng løs Puerh årgang 2007
10 gram Yue Guang Bai White Moonlight sheng Puerh Bing årgang 2016
10 gam Zi Juan Purple Buds Sheng Puerh Bing årgang 2020
Bladene kan genanvendes mindst 5 gange.
Læs mere om Puerh her
Opbevaring
Teen har ubegrænset holdbarhed ved korrekt opbevaring
– Bør opbevares i et mørkt og godt ventileret lokaler
– Opbevares i papir eller stof og aldrig i plastik.
– Bør holdes adskilte fra andre lugte og dufte.
Sæson: marts – april
Kultivar: Da Ye lokale tebuske og Gushu tetræer
Origin: Yunnan provinsen, Kina.
Plukkestandard: se produkt links
Elevation: 980-2800 meter
Brygningsmetoder
Europæiske metode
Mængde: 2 gram til 200 ml vand
Brygges: i latteglas, kop eller 200 ml. tepotte
Vandtemperatur: 98o C
Trækketid: 1-5 minutter
Udtræk: 5 gange
Gong Fu metode
Brygges: i gaiwan, glas, ler, Yixing eller porcelænspotte
Vandtemperatur: 98o C
5 gram til 200 ml. Vand
Trækketid: 30 sekunder til første udtræk, forlæng bryggetiden ved de efterfølgende udtræk.
Udtræk: mindst 7 gange
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.